Leto skončilo. 🙁 Bolo krátke a intenzívne. Máme dnes 1. september a či sa nám to páči alebo nie, pomaly nastupuje jeseň. Ale je úplne super, že trhy sú plné samých dobrých vecí.
A tak si môžeme urobiť, napríklad takýto výborný zeleninový obed a zapíjať ho výborným ružovým vínom.
Čo by ste povedali na takéto zloženie:
- pečená paprika s cesnakom a s bylinkami
- paradajková omáčka z čerstvých paradajok
- grilovaný baklažán ochutený cesnakom, limetkou, petržlenovou vňaťkou a dobrým olivovým olejom
- pečené zemiaky s rozmarínom
- pečená tekvica hokaido
grilovaný baklažán |
Grilovaný baklažán s bylinkami |
pečená paprika |
Pečená paprika s bylinkami |
Paradajková omáčka |
Pečené zemiaky |
Pečené zemiaky s rozmarínom |
Pečená tekvica hokaido |
neskoroletný obed |